CR1
2012. február 01. szerda, 00:00

Kedves Olvasó!

A CR1 Budapest maga a szabadság, a szakértelem, az információ korrekt és közösséghasznos fóruma, a hiányzó láncszem.

Az elmúlt évek alatt megtapasztalhattuk, hogy mekkora érték az információ, és mint minden másból ennél fogva az információból is a lehető legkevesebb jut a cigányságnak. Azt is megtapasztaltuk, mekkora érték, amikor a cigányság képes hitelesen reprezentálni magát a nyilvánosságban, ezért ennek a lehetőségét igyekeztek és igyekeznek a minimálisra csökkenteni. A nagyobb létszámú kisebbségek közül egyedül a cigányságnak nincs semmi, heti újságja, a piacon lévő médiái pedig igen rövid pórázon vannak tartva, gyakori hogy éppen szembe mennek a kívánatosnak tartott elvárásokkal.

A CR1 Budapest célkitűzései egyszerűek és tiszták. A CR1 beindításával kiállunk az információk pluralitása mellett. Az információs társadalomban az etnikai alapú elnyomás a tömeges munkanélküliség és jövedelem nélküliség még inkább kötelezően sürgeti az információk szabad áramoltatását a cigányság felé

Fenntartva hogy ez alapvetően az állam kötelessége lenne és felismerve hogy ennek a kötelezettségének nem tesz eleget szerény lehetőségeink szerint igyekszünk ezen a helyzeten változtatni, elfogulatlanul, szakszerűen, harmóniában megélve, a múlt, a jelen meghatározó ismereteit, eseményeit, információit, mindazt ami kihat a jövőnkre.

Honlapunkon a CR1 Budapest internetes rádiónk be-és rá-kapcsolódásán túl sok meglepetést tartogatunk még, egyelőre az első lépések szintjén, ám abból is jól láthatóak mit tartunk fontosnak, értéknek, kihagyhatatlannak. Keressetek bennünket minden hírrel, eseménnyel, információval, ami fontos a cigányoknak, mindazzal, amit közölni akarunk magunkról, mint pacifista, békebeli, vidám, optimista és igazbeszédű múltunkra emlékező és egyben ezt a jövőt kereső cigányként!

 

Figyelem! Jelenleg csak tesztsugárzás zajlik, ezért az adás szakadozhat vagy akár le is állhat kisebb-nagyobb  időre!

  

 

 
Megosztom<<  Augusztus 2017  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!

Oldalainkat 6 vendég böngészi

http://www.fastrxmart.com/avodart buy cheap avodart online without prescription