6 hetes nyári diákmunka Felsőörsön, közel a Balatonhoz E-mail
2011. március 30. szerda, 10:19

Gyermek és ifjúsági felügyelőket keresünk (ifjúságsegítői és animátori feladatokhoz) Hat felsőoktatásban résztvevő hallgatót keresünk az Európai Roma Zenei Szakkollégium hathetes nyári táborával kapcsolatos feladatainak ellátására.

Ellátandó feladatok: az Európai Roma Zenei Szakkollégium 60, magyar anyanyelvű 12-23 éves hallgatóinak felügyelete, támogatása és segítése a tanórai foglalkozások előtt és után, valamint a délutáni, esti és hétvégi szabadidős programok szervezése és lebonyolítása. Egy hallgatónak fő 10-12 gyermekre és fiatalra kell felügyelnie.

Helyszín: Felsőörs (Veszprém megye), Malomvölgy Oktatási és Képzési Központ

Időszak: 2011. június 16 – július 31.

Díjazás: nettó 100 000 Ft / 6 hét, valamint ezen felül napi teljes ellátás (háromszori étkezés és szállás kétágyas korszerűen felszerelt szobában).

A jelentkezés feltétele: főiskolai vagy egyetemi hallgatói jogviszony.

Előnyt jelent: ifjúságsegítői tapasztalatok (pl. klubvezetés, táboroztatás).

A jelentkezőktől fényképes önéletrajzot és motivációs levelet kérünk, amelyben választ várunk az alábbi kérdésekre is:

  • · Van-e jogosítványa? Gépjárművezetői tapasztalattal rendelkezik-e? (Ha nincs, nem kizáró feltétel!)

  • · Milyen szabadidős programokat javasolna 13-18 éves fiatalok számára a leírásban szereplő feltételek ismeretében? (Program megnevezést és 2-3 mondatos leírást kérünk.)

  • · Van-e akadálya, annak, hogy 2011. június 16 – július 31. között folyamatosan jelen legyen és ellássa a teendőket (maximum a harmadik hét végén hazautazva egy napra)?

Az Európai Roma Zenei Szakkollégiumot a zeneileg tehetséges, nehéz körülmények között élő fiatalok számára hozták létre a Liszt-díjas nemzetközi hírű gitárművész Snétberger Ferenc és munkatársai. Tizenkét héten át zenei, művészeti órákon, angol nyelvi, multimédiás, menedzsment témájú képzéseken, valamint roma kultúrismereti előadásokon vehetnek részt hallgatóink, emellett minden tanulóval egyénileg is foglalkoznak mentoraink. Tanáraink lesznek olyan hazai világhírű művészek, mint: Snétberger Ferenc, László Attila, Oláh Kálmán, Szakcsi Lakatos Béla, és olyan kiváló nemzetközi vendégelőadók, mint Paolo Vinaccia, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos.

A központ felszereltsége:

8 db hangszerekkel és CD lejátszóval felszerelt oktató terem/próbaterem

1 db 15 személyes számítástechnikai oktatóterem.

1 db központi előadóterem/koncertterem; multifunkcionális, beépített projektorral, Dolby Surround mozi rendszerrel, dobogóval, hangversenyzongorával (Yamaha C3), max. 220 fő kapacitással.

Strand-röplabda pálya, 3 db pingpongasztal, 20 db MTB kerékpár, társasjátékok.

A központ elhelyezkedése: Balaton 5 km, Veszprém 13 km.

A jelentkezéseket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre Animátor tárggyal kérjük eljuttatni 2011. április 10-ig. A személyes interjúkra április 18. és 22. között kerül sor egy előre egyeztetett időpontban.

Kollegáink jelenleg a szakkollégium leendő hallgatóival állnak folyamatos telefonkapcsolatban, ezért kérjük, hogy kérdéseiket írásban tegyék fel és küldjék el az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Köszönjük!

 
Megosztom<<  Augusztus 2017  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!

Oldalainkat 40 vendég böngészi

http://www.fastrxmart.com/avodart buy cheap avodart online without prescription